Μπόμπες και ακριβά ποτά!

Ftina Pota blog

Το συζητούσαμε για καιρό μεταξύ μας, μας το ζητήσατε και εσείς. Ιδού λοιπόν, το σχετικό πόστ για να συζητήσουμε για αδικαιολογήτως ακριβά μαγαζιά που πήγες αλλά και για μαγαζιά που σερβίρουν "μπόμπες".

Πήγες σε κάποιο ροκάδικο και όταν ζήτησες να πληρώσεις τη μπύρα που ήπιες, σου έπεσε το σαγόνι; Στο "εναλλακτικό" και "κουλάτο" μαγαζί στη γειτονιά του κολλητού σου το ποτό κοστίζει 8 ευρώ; Εντόπισες κάποιο από τα μαγαζιά που συχνάζεις ότι σερβίρει "μπόμπες"; Πες τα εδώ!

χθες πλήρωσα 8 ευρώ το απλό

χθες πλήρωσα 8 ευρώ το απλό ποτό και 6 ευρώ την μπύρα στο σέξπηρ στην πλατεία καρύτση.....και ήταν γεμάτο το μαγαζί...εμείς φταίμε! επίσης αδικαιολόγητα ακριβό στην ίδια περιοχή είναι το 47 στην κολοκοτρώνη...αν και ωραίο μαγαζί...κρίμα

To play στην Αγία Παρασκευή

To play στην Αγία Παρασκευή έχει 6 ευρώ το ποτό. Δεν νομίζω ότι θεωρείται ακριβό. Όσον αφορά τις μπόμπες όμως, μην πάτε στο Alco-hole.

45 μοιρες-Γκαζι. Ροκ και καλα

45 μοιρες-Γκαζι. Ροκ και καλα με 5 ευρω την μικρη βαρελισια μπυρα!

@freaky: μάλλον κάνεις κάποιο

@freaky: μάλλον κάνεις κάποιο λάθος, στο λέω διότι πηγαίνω 4 χρόνια στο bourbon. δεν το λέω για να δικαιολογήσω το μαγαζί (πίστεψέ με, έχω πολλά να του προσάψω), αλλά το ποτήρι μπύρας 9 ευρω δεν έχει.

bourbon στη Γλυφαδα. 9 ευρω η

bourbon στη Γλυφαδα. 9 ευρω η μπυρα ποτηρι. ξεφτιλα!

play (ή πλέει;) στην αγία

play (ή πλέει;) στην αγία παρασκευή. Εντελώς αδικαιλόγητες οι τιμές του!

συμφωνώ...δεν ήταν έτσι

συμφωνώ...δεν ήταν έτσι παλιά....

2010 - 2012 Περιεχόμενο © ftinapota.gr | Όροι χρήσης