Δεν φταίμε

Ftina Pota blog

Προς απανταχού γκρινιάρηδες, οι οποίοι αρέσκονται στο να μας στέλνουν e-mail σε όλους τους τόνους*:

1. Αν ορισμένα από τα μαγαζιά που προβάλλουμε σερβίρουνε “μπόμπες”, δεν φταίμε εμείς! Όταν τα επισκεπτόμαστε, το τσεκάρουμε, όπως ακριβώς και εσείς  (πίνοντας δηλαδή). Ουδεμία σχέση όμως δεν έχει αυτό με το πνεύμα του ftinapota.gr. “Μπόμπες” βρίσκεις και στα akrivapota.gr (τρέξε να καβατζάρεις το Domain Name, πλησιάζουν ημέρες ευημερίας). Αν δεν το ξέρεις αυτό ήδη, δεν σου φταίμε εμείς.

2. Αν τα μαγαζιά που προβάλλουμε γίνονται “τεκέδες”, και το κάπνισμα δεν απαγορεύεται από τους ιδιοκτήτες (επιβάλλεται σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο) δεν φταίμε εμείς που δεν το αναγράφουμε! Στην Αθήνα πλέον, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

3. Αν τα μαγαζιά που προβάλλουμε έχουν άλλες τιμές από αυτές που έχουμε αναρτήσει, δεν φταίμε εμείς (φταίνε όσοι αυξάνουν τις τιμές), δείξτε ψυχραιμία και βοηθήστε μας να είμαστε ακριβείς! Για αυτό αναφέρουμε σε όλα τα μαγαζιά την “ημερομηνία καταγραφής”, γιατί ο καιρός περνάει και οι τιμές αλλάζουν.


Τα ftinapota.gr σας.

*τσ, τσ, τσ, η αυθάδειά σας δεν έχει όρια…

θεία λόλα, εσύ εσύ εσύ φταίς

θεία λόλα, εσύ εσύ εσύ φταίς για όλα!!

πάντως αυτό με το κάπνισμα είναι ευαίσθητο θέμα και εσείς απο τα φτηνά ποτά θα μπορούσατε να κόβετε κάπου κάπου και κανά πρόστιμο σε όποιον καπνίζει , ή έστω μια παρατήρηση βρε αδερφέ!

μήπως μπορείτε να κόψετε και καμιά κλήση σε κάτι παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από το σπίτι μου?

2010 - 2012 Περιεχόμενο © ftinapota.gr | Όροι χρήσης