Το πρώτο Σαββατιάτικο ποτό σας στη Lacandona!

Ftina Pota blog

Το σημερινό κίνημα του αλληλέγγυου εμπορίου διαμορφώθηκε στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1960 ως μια απάντηση στις συνθήκες της ελεύθερης αγοράς που επιτρέπει στις πολυεθνικές εταιρίες και τους μεσάζοντες να βγάζουν μεγάλο ποσοστό κέρδους σε βάρος των παραγωγών, ιδιαίτερα αυτών από τις αναπτυσσόμενες χώρες. Το κίνημα είναι μια συνεργασία παραγωγών, οργανώσεων, εμπόρων και καταναλωτών που βασίζεται στον διάλογο, τη διαφάνεια, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη.

Αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των περιθωριοποιημένων παραγωγών του αναπτυσσόμενων χωρών, μέσω της προάσπισης των εργασιακών τους δικαιωμάτων, της απουσίας μεσαζόντων, της απαγόρευσης της παιδικής και καταναγκαστικής εργασίας και της καταβολής δίκαιων αμοιβών. Επίσης, προωθεί την αειφόρο ανάπτυξη με την υιοθέτηση ήπιων και βιολογικών μεθόδων καλλιέργειας. Το παντοπωλείο – καφέ Lacandona άνοιξε στο τέλος Αυγούστου 2011 με την ιδέα να προωθήσει αυτό το κίνημα. Υποστηρίζουμε μικρούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο διαθέτοντας τα προϊόντα τους στο κατάστημά μας.

 

Τα Σάββατα του Νοέμβρη η Lacandona μένει ανοιχτή μέχρι τις 11 και φιλοξενεί "guest -dj's" -παντελώς άγωστους σε εσάς πλην πολύ γνωστούς και αγαπημένους σε εμάς- για να σας κάνουν παρέα στο πρώτο ποτό της βραδιάς.

Από νωρίς το απόγευμα έως τις 11μμ σερβίρουμε:
Κρασί (λευκό/κόκκινο): 2 €
Ρακή : 2 €
Μπύρες: 1,5 - 2,5 €
Ποτό με ρούμι: 4 €
Αυτό το Σάββατο 3 Νοέμβρη θα μας ταξιδέψει με τις rock μουσικές του ο dj Manolo Plouzo.
Σας περιμένουμε με την παρέα σας!

Lacandona / Ηπίτου 4, Σύνταγμα / Αθήνα
Tηλ: 2110125653

2010 - 2012 Περιεχόμενο © ftinapota.gr | Όροι χρήσης