Κράξιμο | Χαλάνδρι 27.03.2012

Ftina Pota blog

Κράξιμο -->
Χθες επισκεφτήκαμε ένα καινούριο μαγαζάκι στο Χαλάνδρι, του οποίου οι υπεύθυνοι μάς είχαν στείλει αναλυτικά τις χαμηλές του τιμές. Δυστυχώς, διαπιστώσαμε ότι αν και καινούριο μαγαζί, ο "Ακροβάτης", εν μέσω κρίσης και λίγες εβδομάδες αφού άνοιξε ανέβασε τις τιμές του δραματικά! Μάλιστα, η αλλαγή έχει γίνει με στυλ και διακριτικότητα, δηλαδή με στυλό πάνω από τις παλιές τιμές του καταλόγου! Μιλάμε για αυξήσεις των τιμών κατά 20-25%.
Και το κωμικοτραγικό; Την ώρα εκείνη, ο “Ακροβάτης” φιλοξενούσε στον χώρο του κουβέντα πολιτικού περιεχομένου για τα…αποτυχημένα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης! Ακολουθώντας λοιπόν την ίδια τακτική, ο “Ακροβάτης” πιστεύει ότι θα καταφέρει να αυξήσει τα έσοδά του και θα προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό αυξάνοντας τις τιμές των προϊόντων που προσφέρει. Επιτυχημένη συνταγή - εξασφαλισμένο αποτέλεσμα και, κυρίως, σεβασμός στον καταναλωτή. Συγχαρητήρια.

ΥΓ: Αποσύρουμε τη στήριξή μας από το Event του flippinradio στον “Ακροβάτη” (DUB FREESTYLE BEATS | Σαβ 07.04) και την ανάρτηση του Happy Hour τους από τον κατάλογό μας.
Τα ftinapota.gr σας.

2010 - 2012 Περιεχόμενο © ftinapota.gr | Όροι χρήσης