Και 7 ακόμη πιο απλές συμβουλές για να πετύχεις ένα αξιομνημόνευτο Hangover!

Ftina Pota blog

1. Ξεπέρασε τα όριά σου σε κάθε ευκαιρία και πίστεψε στον εαυτό σου: αντέχεις να πιεις πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.

2. Άσε τις εξυπνάδες και θυμήσου ότι το αλκοόλ δεν πρέπει να το ανακατεύεις με άχρηστες τροφές. Μείνε με άδειο στομάχι για τουλάχιστον 12 ώρες πριν ξεκινήσεις να πίνεις.

3. Ξεπέρασε την ανία και τη βαρεμάρα. Δοκίμασε ό,τι μπορείς. Αν μάλιστα έχεις γεμάτο πορτοφόλι, μη διστάζεις να προχωράς στο επόμενο είδος ποτού πριν καν τελειώσεις το προηγούμενο.

4. Μη σε απασχολεί κανενός είδους κατηγοριοποίηση των ποτών σε "ελαφρά" και "βαριά". Αν πιεις καμιά δεκαριά ποτά, νομίζεις ότι θα έχει σημασία;

5. Θέλεις να αισθανθείς κι εσύ μία φορά νικητής σε γκραν-πρι της φόρμουλα 1; Μην καταπιέζεσαι. Άνοιξε 1 μπουκάλι σαμπάνια, πιες το μέχρι τελευταίας σταγόνας (όχι σαν του φλώρους τους οδηγούς που κατεβάζουν μόνο μία γουλιά) και μην ξεχάσεις να ανοίξεις άλλη μία για να ξεπλένεις το στόμα σου μεταξύ των άλλων ποτών.

6. Προσπάθησε να αποφύγεις το νερό όπως οι πολιτικοί τις δημόσιες εμφανίσεις. Στην πορεία για την επίτευξη ενός Hangover, κινήσεις όπως η κατανάλωση νερού αντιμετωπίζονται από τους συνανθρώπους μας με βία και αποδοκιμασία.

7. Το πρωί, καλύτερα μη σηκωθείς και, όπως και στο νούμερο 2, προσπάθησε να μείνεις νηστικός για 12 ώρες ακόμη, εκτός εάν σου φέρει πρωινό στο κρεβάτι κάποια αιθέρια ύπαρξη που - εσύ και μόνο εσύ - νομίζεις στην κατάσταση που είσαι ότι μοιάζει με τη Salma Hayek στο From Dusk Till Dawn. Και μη φοβηθείς, το φίδι δεν είναι αληθινό.

 

πηγή: ftinapota.gr Drinking Lab

2010 - 2012 Περιεχόμενο © ftinapota.gr | Όροι χρήσης